Dagens låt


Den är lite gammal men den funkar fortfarande :) super sköön att lyssna på nu! N-joy

Beyonce - Yes

Bikins??

Håller på att fixa mig nu, ska kanske in till stan, vi får se vad som händer om det blir ferre eller inte, men hoppas annars drar jag ner till sandra och ha filmkväll. Har precis ätit hamburgare.. Mmm :)  bättre än mackedonken! Haha
Pappa har lagt in pengar på mitt konto! då på fredag så kanske jag och millan ska shoppa lite och ha lite trevlans kul! Hehe har inte umgåtts på ett bra tag. har kollat in lite bikinis och har hittat en men måste köpa den skit gullig, antagligen ska jag ha en helt rosa eller guldaktig, gildaktigt e så fint på sommaren det ser ut som om man ha en helt underbar solbränna! eller är det bara jag som tycker det, rött är fin oxå. kanske uppdaterar mer innan jag dra!

Peace!


Vill ha den!!

                      

Planering!

Nu vill jag bara att mamma ska komma hem från rasten så jag kan gå till banken och lämna mitt personbevis! hon måste ju med.. Guud, vill verkligen att det typ ska vara den 12 juni, då åker man kanske till Gbg, eller det är typ 90% säkert att jag åker den dagen om det inte är fullbokat! Idag har pappa lagt in pengar på mitt konto, vet inte hur mke, han sa att det skulle bli en överaskning :O Haha Hmm. å jag ska kolla mitt bankkonto, och kanske på fredag så kan man dra in till stan och köpa mina skor, skulle göra den i förrigår men det blev inget av :( 




Dagens planering:

Gå till banken och lämna in mitt personbevis till ett nytt lägg.
Städa mitt rum
Hem till Sandra, (filmkväll)
Kanske sova där

Pusspuss


Tanden har landat! ... i min mun!

Idag så har jag varit hos tandläkaren, fixade en ny tand, woohoo! jag hade ju tapptand förut såg ut som en istapp, haha men nu ser den ut som vanligt! det käns lite konstigt att ha tanden där, det känns som om jag har något mellan mina tänder!!! jättejobbigt, vill bara ta ut den men det kan jag ju såklart inte! men jag kommer att vänja mig, kanske lägger ut en bild om jag oskar sen!


Pussochkram

Så jävla rolig reklam, love this, RÄKOST

 >

Toffefi

Nu sitter jag hemma, precis dushat, sköön har vart så varmt idag, jag och Natta och Enny pallrade oss ner till stan idag efter skolan i denna varma hettan, hemskt, sen gick vi in på Mackedonken och köpte oss alla varsin Mc flurry, satt som smack! Sen var det skynda skynda till bussen ;) Kul de.. Haha så nu sitter man här ny duchad och ska ner till ICA och handla Toffefi, blev så himla sugen efter reklamen :)

Peace

Nationella provet

nu har jag precis kommit ifrån nationellprovet :/ jag säger bara fy fan va svårt det var asså, jag tror jag skulle dööö! Man sitter där som ett frågetäcken och bara :O? HJÄLP!!  Iallafall, det är äcklig mat eller det är mat jag inte gillar, så jag skippar lunchen. Nu stitter jag i datasalen´, skti varmt ska snart gå ut lite i den fina vädret, (tror jag) så får vi se vad som händer. ska ha lämnat in samhällskunskapuppgiften, men jag råkade glömma den hemma så jag kommer nog antagligen försöka fjäska mig att jag vill lämna den nästa gång eller ta den ekla vägen, sjukanmäla sig :P

Peace

Cashmere mafia


Woohoo! jag har längtat missade de förra avsnittet, hat sett reklamen och den verkar, wonderbar!

Ska jag kalla det stake?

Jag hörde av en klasskompis att någon hade kommenterat något om mig, och jag tycker bara att har du någon att säga kan du åtminstånde stå upp för dig själv! Genom att du inte visar vem du är bevisar bara att du är feg och obetydlig, det du skrev är inte sant och ren bullshitt. shitt tror du på rykten eller? skriv vem du e och stå upp för dig sälv din fege jävel, vad jag gör eller skriver ska du skita i, för det stör inte dig, jag vågar åtminstonde stå upp för mig själv, något jag har sett att du inte kan!!

S...


piss of and go fuck ur self!

Brother and sister.

437507-67437507-62
Såå, what do u think? Lika??

Gröna eller blåa? what do yall say?

Nu måste jag tjata lite på mamma, kollade in Nelly.se idag och dom hade lite sommriga fynd jag vill ha :) Så jag hoppas, och snart ska jag och mamma beställa färglinser, jag ska ha klarblåa eller klargröna, kan inte bestämma mig och mamma ska ha bruna :) Ska bli najs bajs :) Imorgon så ska jag lämna in min sammhälskunskapuppgift, har bara gjort G delen pallade inte göra hela VG, men jag hoppas det går bra, och sen har jag lämnat im min novell på svenska, gick skit bra, svenskaläraren sa att det ser ljust för betyg på min novell :) Jaa, det ser ut som det har varit en bra dag!
Klicka här för en större bild på Kulu DressKlicka här för en större bild på AA Fleece ShortKlicka här för en större bild på Rib Racer Back Dress



Peace :)


Kategori

Shoo :)

Jag har tänkt lite på att starta en ny kategori :) Musik! Jag ska lägga in lite bra musik och kanske skriva vad jag tycker, det skulle vara kul att skriva vad man gillar för musik och kanske låte er lyssna med :)

Dagens Låt: Bow Wow ft. Omarion ft. Chris brown - Slam

Tidig önskelista :)

Hej, idag har jag jobbat lite till, hjälp mamma och såå..

Jag har skickat pappa en liten tidig födelsedagspresent till mig själv!
Så himla sööta, det ska stå Leila i öronhängena dom kommer att vara special gjorda och kostar ca 700:- st
Och Hoodien kostar 250:- finns en i svart med men den ska jag be mamma köpa. Läängtar :)
Peace



Gårdagen och dagens nyheter från Leila

Igår var jag barnvakt åt Joy, behöver tjäna lite exra cash till mina skor jag ska köpa på måndag, jag och Dennis gjorde inte så mke, satt och käka godis och såg på TV, han babblade mest på om sina Pokémon tatueringar och Pokémon pogram han hade sed och så vidare om Pokémon. så hela kvällen handlade om, ja ni vet.. så idag så kollade jag in på Gina Tricot hemsida, guud dom har fått in så massa mke fint, och jag har snackat med mamma och vi har bestämt att vi kanske ska in till sthlm på en liten shopping tur, bara under en dag ni vet :) Idag hade vi oxå årets första grillning, super gott. Det har varit underbart väder och jag har bara suttit ute och njutit av det fina sommar vädret, hoppas det förtsätter så! just nu håller jag på att ladda ner Leona Lewis, och Chris browns album, har inte orkat laddat ner det men jag gör det nu för jag behöver uppdatera min musik på min mobil. Har snackat med Pappa oxå och han ska skicka ner lite pengar till mig på måndag, yey! men just nu e jag fortfarande pank!
Nää nu ska jag fortsätta med mitt!



Smell u later, Peace


Homesick

Fy fan, jag längtar verkligen till sommarlovet, det e fan sjukt! Jag längtar tills jag kan ta flyget härifrån till Gbg! Gotland är så drygt, längtan bara växer och växer.  Jag vill åka nu! NU!

Björn Gustafsson

Ett litet roligt klipp från björn gustavsson, när han var liten så blev han avkastad av en buss, han har ett rim här som han gjorde när han var liten! N-joy!


Känns som måndag morgon..

Idag när man kom upp var det såå drygt, jag tror aldrig jag har varit tröttare! och på gympan ska vi inte snackade, vi hade tennis, jag märkte inte ens att bollen flög förbi. men sen efter det hade vi prov på handel, det gick jävligt bra jag tror det lutar mot ett VG kanske? Sen så slutade vi kvart över 11, eller när man var färdigt med provet. Så nu är jag hemma och bara tar det lungt, ska lägga mig på soffan och bara döö en stund :)

Peace

Tävling

Jag tänkte för kul att vara med på en header tävling, men jag har ingen broska med en ny header men för er andra som vill ha en ny kan ni ju checka in henne :) Klicka här om ni vill vara med på en utlottning

Sommar och sol

Satt nu och tänkte hur mycket man saknar att sitta vid stranden med alla komisarna och bara ta det lungt och se solnedgången :) Shitt, fy fan vad jag längtar till sommaren :) Jag var iallafall hos tandläkaren, jag ska dit igen på onsdag, jag ska få tandfasad. alla ni som vet så har jag ju en tapptand :) men inte längre, det ska fixas :) Nästa Onsdag :)
437507-66


Vill oxå gratta Petra, hon fyller 12 idag.. oj menar 17 :P Grattis :)

No money on my phone :'(

Just nu är min mobil helt pank, och jag tror alla vet hur jobbigt det kan vara när folk smsar och man kan inte svara, man blir helt frustrerad! Jag blev medlem på smssidad, fett bra. där kan man få sms hur mke man vill. FOR FREE!

Klicka här om ni vill bli medlem eller bara kolla in sidan :)

You r like a hot summer day..

som ni ser så har jag laddat upp en ny profilbild, har haft den andra i typ flera månader, tänkte att det var väll på tiden att byta den :) Underbar dag det är idag, solen skiner och allt är bara perfekt, ska snart till tandläkaren USH! Imotgon ska jag till skolan med, bättre än att sitta hemma hela dagen och inte göra något :) inget på TV heler bara en massa dokusåpor, suck big time! Men jag har kammat min underbara Sebelius, det är jobbigt för han när det är så varmt, han har så himla tjock päls, så det är sjukt. Jaja nu ska jag bara fixa lite sen ska jag kila till tandläkaren.


Peace

Till min största kärlek

Jag vill bara lägga in en bild på min största kärlek Sebelius, han är så underbart fin, jag har haft han i 8 år och dom åren har han givit mig så himla mycket kärlek, hoppas fan på många underbara år till.
437507-65


Listerine

Som ni alla vet från mitt förra inlägg så hatar jag att gå till tandläkaren, men jag har en lite udda. he is g''y :P jag har inget imot bögar, jag vill bara inte att dom ska rota i min mun :O jag älskar Miss J, Benny Ninja :) he is like The Bom! Och idag så var mitt munvatten slut, och jag bara tänkte NEJ! så jag fick ta mammas munvatten, Listerine!
USH! det sven i munnen, jag skojar inte, det var som man hade frätande syra i munnen, jag trodde allvarligt att mina tänder hade frätits bort! Det e ju helt absurt, hur kan man göra ett sånt munvatten, det är ju rena tortyren?!
Nää, en DISS till Listerine!


Måndag

Idag när jag skulle till skolan mådde jag inte alls bra, allt typ snurrade i skallen, och det kändes som, aa jag vet inte vad, tror inte jag kommer dra till school tomorrow.

Just det! jag ska till tandläkaren imorgon! Jag hatar tandläkare, juck, bara känslan av att någon rotar i min mun. Wäää!!



Kollade på en sida, då hittade jag en länk, för alla er som inte har så mycket besökare, och vill ha fler så kan ni gå in på den här sidan och bli medlem :)

Klicka Här!


Utseénde :)

Så nu har jag gjort helt nytt utseénde :) like it!


I THINK HE IS GAY!

I think he is gay!
Hoppas jag har sååååå fel!


U think u know, but u don't know a shit!

Negativt: Guud, efter gårdagen mår jag inte bra, jag mådde piss igår, känner verkligen att jag inte kommer orka mig till skolan, jag har typ feber och mår illa :/ Jag skulle vara med sandra idag men det blir inget mår verkligen inte bra. plus att jag har tonvis av läxor!

Posetivt: Idag har det verkligen varit fin fint väder! jag har varit ute och silat benen och armarna, det känns verkligen som om att sommaren är på väg nu. Och på tal om sommaren så blir det tunisien för mig, LÄNGTAR redan, haha! men nu ska jag kila mig ut i solen och hoppas att jag ska bli bättre :)

Peace

Detta ska in i garderoben! Snart!


Så fort jag har fått mina pengar så ska det här beställas!!
Längtar!

Lite sommar, lite Tunisien :)

Yes!! Nu är det bestämt, jag ska åka ner till tunisien själv i 2-4 veckor :) Jag ska åka ner med sameh & somaya och resten av alla kusinerna men sen så ska jag bo hos Walid, och bara njuta av sommaren där nera och kanske jobba på hanns nya cafée som han har byggt! lite snabba stålar, och vi har oxå bestämt att direkt efter skolavslutningen så skickar mamma mig till gbg :) woohoo! om jag ska ner till tunisien åker jag den 28 något måste kolla upp det med Mona !

437507-56
Bjuder på en bild på sköööna tunisien :)

En heeeel del.

Jag måste bara berätta vad som hände igår! Det var sååå läskigt! jag tror jag skulle dö. När jag skulle gå och borsta tänderna så brukar jag alltid ha dörren öppen, (vet ej vrf) men iallafall, ni kan inte gissa vad jag ser?! en jävla spindel, och ben som typ var 2 m långa! kanske inte men det var lika stor som min knytnäve! och som dom flesta vet så är min fobi spindlar. jag fick sån jävla panik så jag låser dörren. och vad ska jag göra nu lixom. det är lixom en spindel utanför min toalett, och jag vet inte vad jag sköa göra, jag e livsrädd och börjar få panik, så jag ropar på min mamma som ligger och sover på andra våningen! OCH GISSA NÄR HON HÖR MIG?! 2 timmar senar!? och spindeln är kvar. allvarligt, jag satt inne på toa och grät flodvågor! och när min mamma väl kommen ner vid 12 på natten och undrar varför jag skriker, så ser hon spindeln! hon får juh panik hon med så hon stänger dörren och SKITER I MIG som har suttit där inne i 2 timmar. så jag och mamma snackar i en halvtimme genom väggen, så ska hon checka läget och spindeln är borta, men den var på andra sidan rummet, så jag sprang ut igen :D sen gick jag och la mig för kvällen :)



Och idag så börjar jag dagen med att möta nicco i Visby innan praktiken :) och när vi går upp mot öster så ser vi en massa folk. det är aldrig någon på öster så tidigt, bara en massa brevbärare som cycklar. med det visar sig sedan att det är den nya affären clas olsson som öppnar. och på lunchen så gick vi dit och checkade läget. dom bjöd på tårta och det var ju hur bra som hellst, det var ju christoffest födelsedag :) Sen så kommer en fotograf och vill att vi ska vara med på mingelbilder:) och vi bara Okej :) och sen visade det sig att det bara var för lokaltidningen, som alla slänger när man får. så jag säger det nu! SLÄNG INTE ERAN LOKAL TIDNING PÅ ONSDAG! Haha. men sen så gick vi mot i me my, och checkade lite sen så gick jag tillbaka till praktiken. det var det :)

Peace

I had the Car Wash in my mind today.

Idag så slutade vi lite tidigare än vanligt, :) så jag tog chansen att gå till busstationen, det var så himla fint väder, så där gick jag och Linda till stan, men det ända hon gjorde var att klaga hur kallt det var! :O sålen sken lixom och set var nästan vindstilla. Jaja. När jag kom hem satte jag mig framför TV, och har typ bara bläddrat genom kanalerna, så hima kul.     NOT! Gud det är verkligen det versta jag vet när man inte har något att göra. Hela dagen har jag velat lyssna på Christina Aguilera & Missy Elliott - Car Wash, Den är verkligen bra, lite gammal, men den är inte så känd som alla hennes andra låtar, jag rekomenderar er alla som inte har hört den att ladda ner den, NU. det e lite beroendeframkallande ;P Just det! Idag gjorde jag och charlie NP, det gick verkligen Super. jag luktar MVG!

Peace

Åt helvete

Guud, jag blir verkligen sur! Asså jag hatar shallare! det är det värsta jag vet.

Och Diana, shitt jag lider med dig, dom som gjorde det här mot han kommer åka fasst, "HAN" kommer att åka fasst!

Finns här för dig ♥


Slingor som syns

Shoo, idag har jag slingrat håret, det blev bra men mina blond-vita slingor syns jätte mke, dom som var från utväxten men det fixar jag snart igen, men annars blev det bra man tänkerinte på slingorna men nu ser man ingen utväxt! Wooho! idag har mamma köpte en ny bil, vet inte vad det är för en bil, men hon sa att det var en bil som dom behöver när dom jobbar, hmm... Sen idag så tänkte jag att jag kanske ska upp till "byn" och köpa lite gooodis kanske ska stöta mig på Sandra, man vet aldrig!

Peace

En hel del :P

Idag på praktiken var det väldigt soft, hade fria händer som vanligt, sen på lunchen så gick jag, Jänny, Nicco, Maria, Natta och Ebba och åt. snackade som vanligt sen fick jag och maria för oss att vi skulle gunga på solbergas stora gunga utanför matsalen :S fråga oss inte var vi fick den idén, (Jag tror hon kom på den) ! Sen satt vi och snackade allihopa vad vi skulle göra i sommar och var vi skulle någon stans. Sen var det tillbaka opå praktiken och sen på min 20 min - rast så sprang jag över till H&M och köpte hårfärg, :) Camilla ska bort  2 veckor till sthlm och praktisera så hon kommer inte att kunna fixa mitt hår, så jag får göra det sj för den här gången :P Nu ska jag kila vidare :P

Peace


Header

Idag har jag gjort en header till min vän Jack :) Varsegod :P
437507-55

God Morgon

Jaa i dag är jag väldigt pigg, inte alls så trött som jag brukar vara :) ska snart ta bussen till Visby, praktik, palla buss asså, en timme dit och en timme tillbaka :/ Drygt kan man säga, men ibland kan det vara skönt att bara få slappna av innan praktiken/skolan. Men nu ska jag fixa mig vidare!

Smell u later!


Design

Hejsan hoppsan, nu har jag fixat med min design, min förra var lite FÖR rosa men nu e den supper sötare, kan man säga så? Men iallafall, jag gillar den nu bättre :) kommer nog hålla på den ett tag :P


Kisskiss

Det är så det blev

Idag har jag varit hemma "igen" skulle kanske slingra håret imorgon men det blev inget, men jag kanske ska slingra håret ändå får väll köpa hårfärg eller nått, har en hemsk utväxt jag bara MÅSTE bli av med. så jag lär nog springa ner till ICA och köpa färg sålänge, men vi får se hur det blir med det, kanske, kanske inte.

( bjuder på en bild på min Blend, så himla otroligt söt bild jag tog i morse när ´jag kom upp )
image48

The free day!

Shoohoo! Idag har jag varit hemma från skolan ;) SOVMORGON, ska vara hemma imorgon med. har bara slappat idag och tittat på film, ska snart upp till affären och kanske möta sandra men jag ska köpa lite gott godis :) Ska försöka se om jag ska slingra håret på fredag :) Hos camilla, hoppas det för jag kan inte gå med en sån här utväxt :P Det är inte snyggt :) men nu ska jag sätta på mig ett par jeans och pallra mig ner till ICA.

Peace

Jackan

Här är bilden på jackan som jag köpte igår, den jag var dödskär i!
image42
( Jackan kommer ifrån Cubus )

Snyggate 29-åriga moster

Idag så var det ju då prov på näthandel, skööönt att få det gjort, e ledig imorgon och på torsdag, najs bajs de duee :P Snacka med min moster idag, hon fyller år :) 29, den dagen hon når 30 så kan jag bara inte umgås med henne, då är hon gammal, kanske kan synas med henne men det får vi nog se :P hon är iallafall den snyggaste moster man kan ha xD sant! Haha Men iallafall nu har jag och hon bestämt iallafall att jag ska ner typ hela sommaren till henne och då när jag väl är där så ska jag hälsa på Adriana  kri-stad :)

Bloggar värda att hissas

Jag vill bara lägga in några bloggar jag läser dagligen, som jag tycker är jätte intressanta att läsa iallafal, enjoy!


1.    http://sexnovellerforalla.blogspot.com/
2     http://ungmamma15.blogg.se
3     http://verystylish.blogg.se/
5    http://www.sugbloggen.se/
6    http://celebskank.blogspot.com/

Rekomenderar att läsa :P


Lite ny jacka, Camilla och Jazon Mraz

Så idag så jag jag äntligen gjort Turismprovet, har typ varigt orolig över det hela helgen, men det är inte över! jag har näthandel provet imorgon, nationella provet sköts upp idag pga att det kom en tjej från Australien och snackade :P Idag så har jag köpt min jacka som jag har tjatat om, för mamma, men hon säger att hon inte tänker ge mig några pengar till nån jacka, men då tar man upp luren och ringer Pappa :) Så idag fick jag pengarna och jag gick direkt efter skolan och köpte den :) Yey! Skit bra juh, fanns bara en storlek kvar som passade så det var juh helt perfekt :) Ska försöka lägga in en bild på den imorgon :P Sen så skulle man juh skynda sig till bussen, där jag möter på millan, vi bestemde oss för att umgås en liten stund :) Så vi tog det bara lungt snackade om "hennes" kärleksliv, sj har man ju inget, :/ Haha. Så nu ska jag ner och se på den nya serien maffia något, ska bli kulikul :P

Peace

Det blev pizza

Idag så har jag massa läxor att göra, asså, massa läxor, inte nog med det, så har jag nationella provet imorgon på engelska, muntligt, men det kommer att gå bra, det vet jag :) Så nu så ska jag sätta på mig lite kläder, kan inte gå i PJ hela dagen nej. sen så ska jag, mamma och Joy gå och köpa pizza :) Mmm, har inte ätit pizza på evigheter. Men nu ska jag kila, kanske bloggar vidare sen.

Peace


Header

Som ni ser har jag gjort om min header igen ;) Jag tycker den e as snygg iallafall:) Det e första gången jag gör så att headern sitter ihop med inläggen, ganska snyggt kommer nog att köra med den i ett tag :) ;P Pusspuss

Så somnar hon!

Gud, igår så skulle jag och mami ha mys kvl, vi hade köpt en massa gott hyrt filmer, ni vat ALLT! så när vi ser på en film så hör jag att mamma har somnat, kl var typ? eeh 7. Lyckat lixom så i morse så sa mamma att vi kunde ha det ikv igen, myskväll asså, så somnar hon IGEN, man ba: Eeh okej. jaja har varit en dryg dag, ska gå ut med hunden nu :D

Go'kväll!

Bloggish

Som ni ser så har jag fixat med min blogg :) Jag var inne för lite grönt idag, men kommer nog att ändra den snart, jag tror jag kommer bli trött på färgen :)

Tebax till verkligheten :)

Shitt vad länge sen det var jag skrev något, jag kan ju börja med att skriva att jag har varit i gbg, träffat alla kompisar och kusiner :) Så himla efterlängtat så det är inte sant! Först när jag kom fram så tog jag spårvagnen till korsvägen och träffa Sameh (kusin) och vi gick runt på stan, gick för bi 7-eleven och hälsa på Sonia :) (kusin nr2) Tog en fika och bara softa, sen tog vi spåret hem till henne och fixade oss till kvällen :) Tanja hade fest, så var där och hade as kul, träffa en massa vänner, softade, snackade och festade såklart ;P till kl typ var halv 3, då var jag så trött så jag sa till Sameh att vi borde dra oss hemmåt, men hon sa att vi skulle sova hos en kompis till henne, så jag ba "okej", när vi kom dit så ville jag inte alls vara där, jag var heeelt "nej" det ända jag visste var att jag ska inte sova där, verklgen inte! Den ända jag kände som jag kunde sova hos var J, så jag ringde han och bad han hämta mig, så vid 4 så hämtade han mig så spenderade jag natten där och den nästa :) Sen tog jag båten hem med mamma och tog det lugnt resten av dagen. Dagen efter så har jag varit med Sandra och vi tog det lugnt, snackade om vad som hade hänt under lovet, osv. Dagarna framöver var jag med sandra med och had jätte kul. men men nu ska jag göra lite lääääxar :P

Peace