Leila

If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you.
image3

Leila

U ar nothin in my world, u ar a kocksucking, pussylicking cunt, so stop tryi'n, is not gonna be worth it!!

It's gonna end somtime, why not now?
Like was the problem?!
I am gonna make it short!!
I DON'T LIKE NO MORE!!
Sucker!

Vänner..?

Asså idag har det inte hänt något specielt, förutom att jag va med sandra ett tag, det var ett tag sedan, är leig torsdag och fredag, kommer att bli fett soft! Har typ väntat på den ledigheten as länge :)  Det har vari en ganska bra dag jag har snackat med en klasskompis om lite problem för asså det är folk som går runt och säger att han han haft sex med en massa personer som inte alls är sant, bara för att förstöra mellan han och hans G, sånt är så dåligt, jag fattar inte meningen genom att ljuga och förstöra.
Det värsta var att det var en av hans bästa vänner och varför ljuga för att förstöra?
Bara för att man är avis? Bara för att man tror att han aldrig kommer att vara desamma för att han hittar en tjej? lr för att man sj är kär i snybben och inte vill att han ska bli tillsammans med någon ana än dig? Var glad istället för att förstöra för då får du ingen chans alls!!  Ni var bästa vänner, jag säger att jag inte vill bli inblandad, men nått säger mig på erat beteénde att man måste välja sida på något sätt och ibland känner jag mig som en brevbärare för att ni vill veta lite dirt om den andra. Vad ni två har blivit är bara sorgligt. Och andra drabbas av det. Detta var mina tankar för nuet.

Thinking about u <3


The first time

Okej det här är mitt första blogginlägg, och jag vet inte hur man fixar en snygg bakrund till min blogg. Men jag kan juh bara börja med att skriva vad som hänt idag!
Idag var jag bara så mära att missa bussen, jag har tydligen inte hört klockan ringa,. Jag har vart på obs cup i helgen så att jag var (är) väldigt trött.

Det har varit en väldigt rolig helg, jag har vart med Petra (min bästa vän) som jag inte har vart med på länge.
Jag har oxå börjat gilla en kille, det är inte bra, för det betyder att jag bara tänker på han när jag snackar med hanns vänner lr om jag är någonstans där han brukar hänga, och det är inte bra för helt tillslut börjar jag snacka om han till folk och så får han reda på detoch så tror han SÄKERT att jag är helt störd lr något sånt!
Jag vet att jag har sjuka tankar men jag tror inte att jag är den ända som är såhär, jag kanske bara är helt normal.
Iallafall, jag har börjat gilla han väldigt mke, för jag har sett han hela helgen. Det var ett tag jag och han snackade för vi känner varandra men jag har aldrig tänkt mig att jag skulle falla för han, lixom, det är ett beroende att se bra ut när han är i närheten, och jag pallar inte det, jag vill inte gilla honom, jag vill hata honom, för jag vill inte att han ska veta att jag gillar honom, men om han gillar mig så skulle jag bli så underbart glad, då hade det blivit ännu värre, du hade jag säkert bli i närheten av besatt men inte riktigt jag hade vilja varit i närheten av hans vänskapkrätts 24-houres