Äntligen börjar det hända grejer!! wohoo!

Idag kom mamma fram till mig och ba: jag tror fan vi åker till Göteborg imorgon! kan ni tänka er vad som går igenom mitt huvud ? :) Fan jag har verkligen velat åka dit, men vi ska bara vara där tills torsdag :/ sen börjar hon jobba så vi åker imorgon bitti kommer hem torsdag eftermiddag :) och så ska vi hoppas att jag har fått pengar av pappa så jag kan köpa min jag jacka, kmr lixom inte ha tid att shoppa i gbg nu, ska fräffa alla old friends!! gud jag vill att det ska vara morgon nu! nu! nu! nu!!!! palla 4 timmar båt och 4 timmar bil, Jaja, ska kila nu, vill inte vara trött imorgon ;P

Peace


Jag kallar det kallabalik!

Idag så har jag varit hos min mormir och ätit lite påskmiddag, alltid roligt hos mormor, kommer alltid därifrån med en ganska stor slant i fickan, och när jag kommer hem och ska dusha så går dushen sönder! helt otroligt, och mamma ringde någon som skulle fixa det så kunde dom inte komma för än på måndag, och man blir bara lite: Hallå, jag då?! Så imorgon så ska mamma ta mig hem till mormor så ska jag få dusha hos henne ;P Snackade med min min kusin idag, hon sa att hon kanske ska hit ner till gotland!! Hallå!? gud va kul, lääääängtar sååå!

Peace


Blenda

Var bara tvungen att lägga in blider på min lilla (stora) Blenda, så undrebart fin hund :)
437507-36


Vad är det som har hänt då?

Hello ! Har inte skrivit på dom senaste dagarna, har inte varit så skrivsugen alls, har lixom inte hänt så mke runt mig, men iallafall. Snart är det påsklov, yey! Imorgon är sista dagen, då e man på praktik på KappAhl:) Om festen som jag och Diana skulle ha, jag ringde in till personen som man skulle ringa om man ville hyra lokalen, och det var helt wooew, man fattade nada, jag frågade om man kunde hyra lokalen på torsdag och jag fick typ bara: jag vet inte, hmm bla bla bla, och se så bara nej, det går inte. Okej? Visst, men det skulle ändå typ inte gå, för alla är typ i fjällen, sthlm, italien.. Vad är det för idé och ha en fest om alla roliga personer är borta? Nej nej nej, det får bli fest när alla e på Gotland :):) Då jävlar.


Vem sa fest?

Okej, nu är det bestämt, kanske iallafall, Jag och Diana ska ha fest på torsdag, only VIP. its gona be the bom är fett taggad asså, det ska bli hur kul som hellst, alla får komma (bratz & fjortisar uteslutna) HAJJAR NI?! Vi hade inte tänkt att ha festen i nån gammal skabb lägenhet, nej, vi satsar stort! Gråbo lokal!! Hahah xD Är TAGAD TAGGAD TAGGAD, kan kanppt vänta!

Peace

Header Till Linda

Sitter på datan i skolan, och har hjälpt min kompis linda med en header :)
What do u think?
Jag tycker iallafall att den e väldigt fin, lite sommrig, skit gullig :)
437507-32

Torsdag & Fredag

Torsdag
Så igår vad det då sävefest, det var dock inte så mke personer som man hade hoppats på med det var kul! Blev så sur när vi kom in på Hamplan5 när vi skulle lämna in våra jackor, och han där inne ba: Det kostar 30:- Så vi var juh så klart gå till bankomaten, men jag har frikort så jag kan bara ta ut pengar på handelsbanken och den närmsta handelsbanken va på adelsgatan, så jag med sandra efter mig sprang som idioter sandra stannade dock efter halva vägen, men jag var ju tvungen att fortsätta springa. och så tar jag ut 100 kr.  sen springer vi tillbaka till Sävefesten och dansar häcken av oss till typ halv 2, sen var man ju tvungen att gå hem, och det var så jobbigt, ett av det jobbigaste jag hade gått efter en sävefest. vi hade skavsår och var helt borta, och gick värsta omvägar, jag tror det tog en halvtimma för oss att gå, men sen komm vi hem till sandra och somnade vid 2 halv 3 tiden.
Fredag
Sen idag så vaknade vi typ vid halv 9, helt bakfulle, det var så jävla drygt att gå upp på morgonen efter sävefesten. hade praktik oxå på morgonen. så vi drog oss typ till kl var 9 då jag gick upp och fixade mig. Gick till m'c Donalds och köpte frukost, pallade verkligen inte göra frukost. Gick till kaphall där jag praktiserar och äter min frukost. börjar jobba och tar sedan en rast då jag smyger över till Nicco på praktiserar på H&M, och hon är typ helt borta, hon klagade lite över att hon har fullt av blåsroch och hennes fötter e svulna :p vi bestämmer att vi ska äta lunch med Ebba som praktiserar på Åhlens. Jag drar mig tillbaka till mitt place och tar lunch vid 12 där jag möter upp Ebba och sen möter vi upp Nicco och går och äter på Solberga, fy fan vad jag var törstig då, jag tror jag drac 4-5 glas möjk xD Guud, men sen så drog jag tillbaka till jobbet och blev så fruktansvärt trött, och säger att jag vill gå hem för att jag mår illa. Kommer hem dricker lite läsk och somnar framför TVn. sen så går jag till ICA och köper mig lite chips och dipp, och gosar framför TV

Kvällen innan morgondagen

Hm satt och fifflade med min header idag, var inte riktigt nöjd med den jag gjorde igår, men nu är jag äntligen nöjd, kommer nog räcka ett bra tag framöver, what do u think about my new header?? I like the sweet pinky style. dont u? Men imorgon är det skoldag, men ska ut med min hund nu, got to go to the park with my dog.

God natt

Det jag älskar kanske har blivigt ett beroende

HejsanHoppsan på er alla ! Idag så skulle jag va med Diana men det blev typ inget, vi skulle upp till stan men det sket sig, men jag drog upp på stan iallafall för lite shopping, och träffade på gamla klasskompisa och vi bestämde oss för att ta en fika :) jätte kul att snacka om gamla tider :P Men idag så har jag köpt en jätte fin liten party-tunika på Cubus, verkligen jätte söt, sen så har jag köpt tre par örhängen som är för fest/utekvällar, inget för skola typ, om man inte är ute för the bling bling type.. sen så har jag varit inne på MQ och köpte ett linne, och vila och köpte ett halsband :P det var den dagen, sen tog jag bussen hem och lyssnade på chris brown - with you typ hela bussresan hem, riktigt sköönt. sen så när jag kom hem så hade mami lagat lite thai-mat. Mmmm, gott. sen nu ska ska jag ta en dusch och sen läsa lite, (läxa) sen så ska jag sova, skola imorrn :)

Peace


Jag ler på mina läpper, och det är inte fejk.

Idag har jag varit i skolan som vanligt, började morgonen genom att dräffa Diana, she is the bom , vi snackade vad som hade hänt under helgen om om den jävla skvallerloggen. Men vi bestämde iallafall att vi skulle ut imorgon och do sum shopping together, ska bli najs bahs det. behöver lite nytt. Idag när jag var på stan med Sandra en stund så köpte jag nytt nagel-lack. lite hudfärgad lixom. Väkdigt fräch. så ikv när jag var uppe på min data så fukade den helt totalt, måste lägga in den på rensning. Men jag har snackat med min mamma lite och vi har bestämt (kanske) att jag kanske ska få åka ner till GBG under påsklovet, skulle verkligen vilja det så det är fjäsk fjäsk för mamma nu ;) Men måste ringa pappa snart oxå, har inte pratat med han på flera dagar.

Peace

Header

Hmm, fixade en header/design åt min vän  http://jackw.blogg.se/ under lunchrasten, jag tycker den är fiin, whatdo you think?
437507-30

ägg/rykten?

Okej, detta kanske låter konstigt, men jag kan inte koka ägg, jag kan laga mke mat, men inte koka ägg, men idag gjorde jag det för första gången fattar ni hur stolt jag är över mig, jag kokade mitt första ägg. varje gång jag har kokat ägg så har det blivit helt fuckt up. om man får säga de. haha Men van vad glad jag är att den där skvallerbloggen är borta. hon/han som skrev den så var allt typ falska rykten, så jävla elakt. fattar folk inte att man sårar folk med helt falska rykten? iallafall bloggen blev ju avstängd, tack och lov för det. :) men nu ska jag gå och se på TV ;)

smell u later

Fredagen som man inte minns

Okej, jag kan ju säga att jag är lite smått bakis idag, Igår så skulle jag gå på musik direkt typ, men jag pallade inte så jag tänkte att jag skulle dra hem. men vid 9 tiden så ringer Sandra mig och säger att jag måste hänga med på fest. och jag tänkte att det är inge problem, jag har några cider sen förra festen. Så allt gick jätte bra tills jag blev as full, så jag sa till sandra att jag skulle dra hem, och då blev jag as trött och typ går och lägger mig på en bänk längst vägen, och sandra hittar mig och säger att hon ska hjälpa mig hem. Jag säger då det, aldrig igen jag ska fan bli nykterist.  får vi då hoppas.
smell u later

Paramore

Okej låten är typ nån månad gammal men jag kan inte få den ur mitt huvud, det är juh bara så superbra
Parlamore - Mistery Buisness

paramore21.jpg
+ the boys are super cute/hot

Fredags-fräckis

Idag är det fredag, yey, bästa dagen på hela veckan. Haha idag så har jag varit på praktiken, varit ganska soft, har typ bara tatt det lugnt, sen så har jag shoppat en massa :) Ett par skor, en as snygg mössa, ett diadem, smink, och smycken :) men nu så ska jag fixa mig, ska ut ikv, party party all night long! all night.

klipp klipp

Idag så har jag klippt mig gos camilla :) Det blev bra men blev kort :/ men men och så finns det juh en skvaler blogg, hörde värsta lögnen om mig, och sånt sårar mej, inte bara mig men annat folk, men annat skvaller är juh skit rolig att höra :) Men jag fråga Kim om lögnen var sann och han sa att det var bara skitsnack  :) tack gode gud, ville inte känna mig som paul. Dööh. Var på praktiken idag :) Var ganska lugnt, hade väldigt fria händer, sen träffade jag Sandra på min rast och vi handlade lite grejer :) skulle köpa godis men kom tillbaka med ett par solglasögon från guld fynd, ett riktigt fynd, jag är verkligen en shopping lover. och om bloggen, allt om elin och diana är renlögn. they are angels.

kommer in bilder imorgon om dagen.

Onsdag

Idag så har det har det vart en bra/konstag dag, det började med att när jag åkte bussen idag, så var både jag och Camilla vakna :) Jag tror aldrig vi har varit så pratglada på morgonen, Haha. Sen hade jag gympa, och efter gympan så snöade, och det första man tänker är typ NEJ! INTE SNÖ. Palla snö nu asså, det ska vara vår :) Och efter nån timme så är det värsta varm och fint väder. Sen när skolan var slut så skulle sandra skjutsa mig till öster för jag skulle säga till min praktikplats att jag skulle till frissan imorgon, men på vägen dit så blev vi båda så anfådda, det är typ 1,5 km till öster och vi turades om 4 gånger, hallå, vi har aldrig annars turas om när vi skjutsat varandra, och vi var typ nära att cyckla omkull 9 gånger, det var helt sjukt, men det varså himla kallt, även om solen sken. Och sen så skulle man med bussen hem och bussen var proppfull, jag hatar sånt, jag gör verkligen det, att folk sätte sig brevid en när det inte finns plats eller att man sj ska behöva titta brevid en främling. men man måste juh vareseg man vill eller inte :/ Jaja   Peace
437507-24

Datakunskap

kl är 10:10 och jag sitter i skolan och hardatakunsap. :/ Hmm fattar nada om datakunskap. Har typ bara gjort en grej på hela denna terminen, tappat bort min bok.  Lämnade in tre böcker idag med, eftersom jag hade fått en räkning hem på 450:- Trodde att jag skulle få betala de, fick typ panik, så jag skyndade mig och lämna skiten, hade bara havftsom i en månad och jag får hem en räkning. :S Hmm... Är riktigt hungrig nu asså, det är antagligen spagetti rl soppa, står två helt olika saker i tidningen, Har precis fått mina pengar av Pappi Riktigt lycklig, ska handla imorgon en massa kläder, :) Yey :b Och på torsdag så ska jag klippa mig och slingra min utväxt :) Ska bli as snygg, så när jag kommer till praktiken på torsdag så kan man ju gissa vem som kommer att snyggast^^ . Jag Ska klippa upp mitt hår med, en stor bit så det lär bli skoj.

Peace


Måndag

Kommer till skolan idag och alla tror att man har vart sjuk i tre månader?! Ööööh, två veckor tror jag att det var, känns som man kommer in i ett främmande land lr nått? Hmm Och så var det ingen matte idag igen, jag tror seriöst jag inte har haft matte på 5 veckor, SANT. Han verkar verkligen inte gilla oss, ngt är det iallafall. Så nu så ska vi lära oss om sex tydligen, jag tror vi ska gå några lektioner 2-3 ggr i veckan under två tre veckor, var det han sa, det var jävligt kul. Det första han sa var: Var är det första du tänker på när du hör ordet sex? Daah, vad tror du att jag tänker på? Haha Man vågar typ inte säga ngt för tänk om man typ säger något lite för, ni vet (******) Så det var typ lika bra att hålla käften i början. Men jag skulle faktist kunna bli en sån där sex-guru lr vad han nu var, han får resa rund hela världen, skit intressant, han ba: Jag har tagit min dotter över nästan hela världen, förutom Australien. HALLÅ JAG VILL OXÅ. I WANNA BE A SEX GURU SOMETHING....

image23

Fredag

Då var lovet slut ikv, pallar verkligen inte gå upp vid kvart över 5. Sen åka bussen i en timme till skolan :/ Kefft ..  PALLA INTE :'( but thats life..  Sitter inne på PA & msn nu och chattar.. diskuterar med adri om man måste ha legg lr inte om man ska åka båt :P Måste man ha legg för att åka båt, man måste juh ha det om man ska åka flyg? Hmm.. precis duschat, och fixat en massa inför imorgon. palla stressa. hart typ varit rökfri i tre veckor :)  Trodde fan aldrig jag skulle klara det efter tre nyårslöften. Grymt glad över det . Fan vad jag vill att det ska vara sommar ska till GBG och till kri-stad, kommer att bli en grymt bra sommar. lääängtar !
Peace

Freaky Food

Guuuud, min mamma har kommit in i sin "Matlagningsperiod" Grymt jobbigt. Hon lagar grymt konstig mat från nån kokbok hon köpt. Som igår lagade hon något som så heeelt freaky ut :O Nästan levande! men det var jävligt gott :P Idag vet jag inte vad hon har lagat, någonting hon hittat på internet. Palla underlig mat, what thai-food. Eller kinamat. Rikgtigt sugen på det nu, har inte ätit kinamat på en månads tid, måste äta det nån gång under närsta vecka :) Men jag ska kila mig mot maten nu.
Peace

Party friends?

Regn? Jupp, inte så najs ute som jag vill att det ska vara, kom hem typ vid 4 inatt, vart med the friends inatt och haft en massa kul.
 



Nu blir mitt öde att se på TV och hära Joy klaga om vilket skit pogram jag ser på så att han ska få TVn. Han komenterar fan allt, fattar inte hur han orkar. Men i alla fall. Är skit trött, kanske ska dra hem till Sandra idag, men vi får se vad som händer.

Peace