Vilken körsbärsblommstatuering ska jag ha?

  1. Cherry Blossom Tattoos en typisk klassisk körsbärstatuering
  2.  jag ska inte ha tatueringen på revbena men tycker den är skitsnygg tatuering!
  3. andra alternativ:

Blogg

Har fixat en blogg till Diana, (inte min diana, utan en annan) Och den var skit konstig, jag kunde inte lägga in profilbild, texten ville inte blir större det gick bara och fixa headern och bakgrundsfärgen, men den blev snygg iallafall, hon ville ha den nästan som croneman hade, en annan blogg header jag fixat :) Men men kolla in Diana och säg vad ni tycker :) 0-10?

Leave Britney Alone?


Asså det här är fan den bästa youtube klippet någonsin! Sjukt e det med ;P

Dagens Låt


Så nu drar det igång!

Jaa, nu har jag och mamma bokat resa till gbg, direktflyg, vill inte mellanlanda i Bromma, så tråkigt där, men iallafall, jag åker den 14 Juni och åker hem den 9 juli så jag är där i nästan i en månad :) Kul va? idag är jag ledig, tänkte att jag ska hoppa in i duchen och sen ta fram solstolen och SOLA. Igår såg jag typ alla avsnitt av Desprerate Hosewifes, den är så jävla bra, och avsnitten kommer att bara bli bättre och bättre! jag ska snart se hela säsongen av Tila teuqila, jag tycker den är så jävla rolig, haha palla vänta tills lördag, men nu ska jag kila!
Pusspuss

Inget plugg men ändå prov

Nu är jag hemma, har precis ätis spagetti :) Gottans gott. Blev inte samhällsprov idag, Min näthandelslärare ville att jag skulle göra hennes prov, SOM JAG INTE HAR PLUGGAT TILL! men jag kan inte göra med av det nu så, ikv är det Ugly Betty och Desperate Houswives, jag missade den förra, FAN! men jag ska kolla in den nu på datan så jag inte missar något sen. Imorgon är det PLUT dag, då är vi lediga, sköönt. kan få sova ut, försov mig i morse. men det ska bli skönt att kunna gå och lägga mig när jag känner för det, inte för att jag måste upp tidigt :) Jaja

Puss


Bråttom

Nu har jag bråttom att skriva innan jag går till bussen! så det kan bli stavfel! Idag har jag på mig min nya fina blus från H&M jag kan ladda upp en bild sen. idag har jag prov på sammhälle, har inte pluggat nåe, har haft annat plugg i huvudet, typ ska läsa sida 47-65 på bussen, jag hoppas det kommer att gå bra för mig! önska mig lycka till. idag slutar vi oxå supertidigt med. typ innan 12 så jag kanske kommer hem tidigare än vanligt köönt, fick inte sova ut idad, försov mig. så kan jag fortsätta plugga. som vanligt... och idag är det oxå början på mitt nyttiga liv, jag ska börja äta mer sallad och frukt, mer nyttigt och mörja springa lite, måste blu av med min GODIS-BELLY Jaja, nu ska jag kila.
Pusspuss

Fy bubblan!

Nää nu jävlar ska ni se! jag ska lära mig att äta sallad! Jag ska gå ut med! min hemlighet! JAG HAR EN GODIS MAGE! Jaa! jag har en godismage, och jag måste ta bort den, den måste bort till sommaren. jag ska kunna gå i bikini utan att skämmas! jag ska äta sallad och jag ska börja imorgon, men om det är god mat kanske, men jag ska ha sallad! men jag hatar det, det är det värsta jag vet, det smakar så konstigt, men jag ska äta det även om det gällde livet! så ska jag trycka i mig dom gröna bladen. c)= Juck!! Fy bubblan säger jag bara!!

Home at last

Nu har jag ätit kom hem för inte så länge sedan :) min mage kurrade som aldrig förut, det var ingen god mat, blodpudding, hatar det, usch!! vem kan äta blod? inte jag. men när jag kom hem märkte jag av min överraskning att min blus har kommit från H&M :) blev jätta glad och jag kunde inte vänta med att pröva den. Den satt som en smack! så imorgon så ska jag glida med min fina blus :) Snackade med min lärare och hon sa att det är bättre att jag tar provet på måndag, jag bor så långt bort så jag behöver inte göra nåe prov på onsdag. Vi slutade tidigt idag, så jag tänkte istället för att gå runt på stan i detta pissväder, kan man pallra sig hem till Sandra :) där satt vi och snackade och kollade lite Björn Gustafsson klipp :) Jaja nu ska jag vila mig framför TVn är super mätt!

Poppis

kollade in bloggtoplist idag och jag såg att jag låg #10 på bloggen av typ 350 pers
checka in

Engelska

sitter och har Engelska, it sucks! jag har fått reda på att jag måste ta och göra nationella prov writing på onsdag och då är vi lediga, hur otur kan man ha? Så jävla vere, vill inte ha prov, jag tror mit huvud stängs. Sen har vi handel, soft kan kanske sluta tidigare om vi har tur, hoppas :)

God morgon

Hej alla, har precis fixat mig ska snart med bussen .. Vill inte, så jobbigt att åka en timme till skolan. Har precis fixat mina naglar med, dom såg ut som.. jag vet inte vad. Nu på morgonen när jag kmr fram så ska jag träffa Diana i caffis, som vanligt! sen ska vi pallra oss ner till lektion och, sen får vi se hur dagen blir!
437507-88437507-86
PS. igår hade jag ett helt nytt rekord på unika bloggare, 282 besökare! Gooo me :)

imorgon

Idag har jag haft en massa kompisar hemma vid mig, vi har bara softat och tat det lungt, nu så ska jag ta och tvätta mig och gå och lägga mig har vart en skit konstig dag med min blogg fattar nada, det ända jag kan säga är att det inte är bra, skit dåliga grejer och jag fattar NADA. jaja tror inte jag skriver med för idag, Pusspuss

oj då

idag har min blogg verkligen jobbat håårt! jag har haft över 255 unika besökare :O Go me :)
Men underliga saker har hänt med min bogg med, skit dåliga! men e uppåt med mina besökare :)

Header

Har gjort en header till en tjej, kolla in henne! Croneman.bogg.se, skit snygg !!


Okej?

gissa vad som hänt, okej jag ska säga, en brud som e skit bra på bloggheader ska hjälpa mig göra den ultimata bloggen!!!! ska ha värsta fläshit! ni kmr att få se om någon dag :) Pöss

Bananas!!

image650
OMG, jag såg den här på en blogg, och jag blev helt förälskad! hur snygg är inte den här, jag kan verkligen se mig själv i den här, tralla runt i sommer, kan inte ni? Shitt jag tror jag är käääär.

Tjooosan

Idag har jag bara slappat framför soffan, kanske ska gå och träffa Sandra vet inte vad som händer annars idag ska kanske bara ta det lungt och bara softa, jag tror det är dagens planer, för annat tror jag inte att jag orkar. eller vi får se. Imorgon är det skola... IGEN, palla! och på tal om min tatuering, jag vet inte när jag ska skaffa den, ska jag skaffa den på sommaren? då får jag inte bada eller nånting, men ska jag tatuera mig så blir det ingen tunisien. men jag har vart där ett antal gånger, men jag vill verkligen skaffa en tatuering. är sä jävla taggad.

Puss


Happy Birthday Camilla! it's ur B-day

Okej ville bara gratta Millan idag, hon fyller 17 år, (helvete ville fylla före henne) Hon ska såklart fylla 20 dagar före mig, men grattis, jag hoppas att du får en super bra dag idag!


Lunch

Nu har jag precis ätit en billys pizza! Mmm mm mm! Super sweet. NI KAN INTE GISSA VAD JAG HAR GJORT IDAG!? jag har lämnat in mitt personbevis, kan ni fatta jag har äntligen gjort det! Och idag har jag och mamma snackat, mamma vill tatuera sig igen, hon har en jätte fin tatuering på sin ankel, men vill ha en till. då ska vi tatuera oss tillsammans:) är det bra eller vadå?

Frulle

Sitter här nu och äter frulle, AS TIDIGT! Dennis är här och han råkade väcka mig, och sno min TV, just nu ser ha på Disney Channel, :P jag med om jag ska vara ärlig. Disney rocks! men nu ska jag fortsätta med mitt frulle-ätande :P

Ciao

Tattooooo

Har snackat med mamma och jag ska få tatuera mig om jag får av pappa (som jag lär få!!) då ska jag göra det i gbg!! ville bara skryta lite, med en bild på körsbärsblommor som jag ska ha!
Den ska inte se ut så men det ska vara sånna blommor fast i PINKY PIIINK!
Love it!

Sleepy

Ser på OC nu och vet inte vad som händer ikväll. Jag skulle ju på Tullas födelsedagsfest på Visby strand, men kunde inte, ska lämna in personbevis imorgon :/ Fyy, och idag har jag aldrig varit så trött som jag vart idag värkligen kämpade för att inte somna på praktiken, sjukt. men men, jag har tänkt att ta en tupplur en stund, ögonen är så gott som döda...


Okej?

Godmorgon håller på att fixa mig inför praktiken:) uppdaterade inte så mke igår orkade inte, ikv vet jag inte om jag ska på fest, för om jag ska så måste jag gå upp så tidigt för jag MÅSTE verkligen lämna in mitt personbevis, men från den ljusa sidan, jag ska på fest vi freja snart så.. Aaa jag skiter i festen idag. och så till ANONYM, vet tror du att du e, vågar du inte skriva namn eller? men du vågar skriva vad du tycker, haha PATETISK det e vad du är. jävla fegis.




Ciao


Wow!

Kom just hem nu, jätta könt shoppade lite undies med mamma idag. asså gissa vad som hände. Jag praktiserar ju på Kapphall som ni alla vet. Och min mamma är jätte förkyld så idah när jag letade efter min mamma vid omklädningsrummen så hörde jag någon snyta sig, och lät som min mamma, så jag bara BU! och så der jag att det inte var min mamma! FY FAN VAD PINSAMT, jag har inte berättat det för mamma för hon hade skämr ihäl sig :P Haha Men nu ska jag äta, skit hungrig!

Ciao!

Inge mer skriv för kvällen

Nu sitter jag är äter gott gott, mamma har lagat paj så man sitter framför TV med en stor tallrik nybakad paj och glass och vaniljsås. Mmm mm mm!!! sjuuuukt gott, palla inte se på Top Model 9, vet redan vem som ska vinna så det sket sig ju, säsong 10 med! jag säger bara såhär. Säsong 10 är nog den bästa säsongen som kommer!  den är helt... nej det får ni se själva och bestämma själva. skit najs vettu :P! nej nu ska jag sätta mig vid mami och äta, sen gå och lägga mig, trött nu. praktik imorgon ;)

Hemma

Nu är jag hemma stannade på stan längre än väntat, var med tina och en ny Göteborgar kompis :) kul kul vi gick unt på stan och tog en Glass på donken. Sen dör några VIDRIGA grabbs stirrade, en ny tjej till jag lärde känna idag, glömt vad hin heter men hon är TUNG bara skällde ut dom för att dom var så äckliga, tack :) sen träffade man Adam, jätte länge sen man träffade han, super kul :) han lärde mig ett nytt hej-handtag :P Werdo. naj jag skojja. men sen var det bussen hem och nu e jag är. Ska plugga men jag vill verkligen inte, jag orkar inte men jag måste.. FAN. jaja

Grattis Tulla på din 18 års dag

Peace

skolan

Sitter i skolan nu, har lunch :) idag har vi typ haft gympa, orientering, inte så kul för skolan hade inte varmvatten dom tiderna vi hade gyma, skolan skulle göra nåe så man kunde typ inte springa, så det sög ju ap-pung! haha sen idag så slutar jag tidigt, sköön, kan gå hem och plugga har tonvis med läxor uppgifter som jag måste göra :P Toppen..! NOT! Haha.


Chill!

Im happy happy happy"

437507-91437507-90

Tisdag kvällar is tha bom!

Idag är det tisdag, vet ni alla vad det betyder?? Haa? Haa? Ugly betty ooooooh Desperate Housewives!! ska sätta mig framför TV med en påse Polly, och bara.. Aaaah....


Okej?

Kollade in en blogg som hade en såndär grej man kan se vem som har tittan in bloggen, hade en oxå men det såg såå himla tillgjort ut på MIN. men gissa vad jag såg?
 437507-89

JAG KOMMER VÄRKLIGEN INTE FRÅN KLINTEHAMN!

Bilder från våran soliga morgon :P

437507-88437507-86437507-87

dagens låtar och björn gustafsson

 
 






ChristinaRibel.com

Åt Helvete

Guud jag e så sur, jag snackade med min lärare om näthandel, asså detta går inte jag har varit sjuk ganska många gånger på den och jag ligger efter, och jag sa till min lärare: säg till mig innan jag får IG-carning så jag kan få jobba upp, det har jag sagt många gånger och idag med, och hon ba: eeh har jag inte sagt det?? Man ba: NEJ!! jag blir så sur jag pallar inte mer med henne asså!

Annars har dagen vart underbar, vi hade hål idag så jag spenderade hålet med Diana och sofe, satte oss och solade lite och hade det super duper mysigt, lyssnade på musik och drog en massa roliga björn gustafsson skämt! alltid roligt med Björn-skämt. Tog en massa bilder men får så om diana lägger in dom, hoppas.

Puss

Skoooolan

Jahaa? fick just reda på att vi har en lektion idag, Haha, våran första lärare kom aldrig, så? sen har vi bara näthandel och typ hål cih en fältuppgift man kan göra när man vill. Sen idag om jag hinne så ska jag lämna in det jävla personbevidet som ALDRIG kommer innanför handelsbankens dörrar! fattar inte, jävla tider dom har. jaja fuck it asså!

Diana

Shoo, nu har jag precis gjort en header to my GURRL DIANA, she is THA BOM! lovar, hon i tuuung! alla kollar in henne! ANNARS! kolla in hennes header jag precis gjort till henne med, den e het, we r talking tha bling! Hahah checka in hennes shades, STRONGER
437507-88

Peace

Skolan

Nu sitter jag i skolan och har svenska, ganska lungt, vi ska alla skriva en novell, så klart så är jag färdig :) woho! Haha. Är ganska less på skolan för det kommer inte vara några mer sävefesten och det S U C K S ! att skolan inte har en avslutningsfest asså! men men och inte bara det, vi har inte mer lektioner på Samhällskunskap och turism och jag trodde att vi skulle sluta tidigare, men nej vi ska ha handel, men handel är roligt men det hade vart bättre tt sluta tidigare. tycker jag iallafall. sen idg så ska jag och mamma lämna in personbevis, det måste vi göra nu för annar kommer jag inte iväg till GBG i sommar. det tar ca 3-5 Veckor för ett legetimation att tillverkas så.. Ja mamma får bara inte glömma :) inte idag ;P

Jaja nu ska jag jobba vidare :P PussochHej

Gokväll

nu har jag kommit hem, har precis följt Sandra en bit hem, vi har suttid vid en likplats och leagt i en jätte stor gunga och snackat och haft en massa kul, var så sköönt att gunga bort värmen lite, hehe sen har vi gått hem till mig och sett lite parlamentet med Björn Gustafsson :) Skit kul han e juh bara för go eller? haha Sen har vi snackat lite till, och sen lett till att jag ska skriva om det :) imorgon så är det skola och sen hem. Pusspuss

437507-87

Äntligen hemma

Så nu kom jag hem från mommo:) jätte trevligt hon hade köpt ett special shampoo till mig, jag har suriasis, vet ej hur det stavas. men iallafall. på vägen dit så provade jag för första gången att köra med min mamma, shitt asså, jag kommer aldrig köpa en GOLF, nä nä nä, dom är ju super känsliga när man gasar det säger jag bara! aldrig en golf :P åt tårta hos mormor :) funkar alltid sen på vägen hem stannade mamma och jag förbi affären och handade, tjatade på mig en påsa Polly. men när jag iäntligen ville ha en tidning, men men påsen funkar iallafall. Nu ska jag gå och möta sandra en snabbis, ska snacka lite och bara tat det lungt :) Jaja


Peace

Grattis M!

Nu har jag precis gjort mig i ordning, ska till min mormor på fika hyn fyllde år igår :) men hon jobbade så vi får fira henne idag :) ska bli roligt. och mysigt som vanligt, alltid trevligt vid MIN mormor :) eller Mommo som man säger på gotlänska :) 

Ciao!

Good Morgon

God morgon alla läsare, jag har precis vaknat gick och la mig ganska sen igår. mamma och joy var inte hemma igår kväll så jag var hemma och tog hand om Sebelius :P Vi två hade det puss-mysigt tillsammans :) Idag så jag jag hjälpa till hemma ska städa mitt rum med att börja med, det är kläder över hela rummet, kan inte se mitt golv. Garderoben ser ut som ett bombnedslag, skojar inte, så jag ska vika och hänga in allt i mitt rum, så det ska bli finfint vettu! Vädret är underbart som ni ser (kanske) vet inte hur vädret ser ut hos er men jag hoppas det ser lika fint ut som det gör här vid mig, mamma klipper gräsmattan så man känner den här nyklippta doften man får på sommaren så det känns underbart, ska lägga mig i solen sen kanske behöver få lite färg på bena :)

Peace

Sebelius!

Lite om dagen dåå...

Jag var så hungrig förut så jag han inte att uppdatera vad som hade hänt under dagen, joo, idag ha jag handlat en klännings aktigt tröja, från vila skit sööt. och en skart-sjal, vet iinte hur jag ska kalla de, skit fin den med sen har jag köpt ett rosa nagellack, kommer bild på den sen, och buddybutter. rouge, 2 par öronhänger likadana fasst i guld och svart, och mina vita tygskor, läppglans. träffade sandra idag hon såg inte så frisk ut, det var därför hon inte gick på runwayn idag, HON VILLE ATT JAG SKULLE GÅ, men jag ba.. Hmm nej, jag har värsta scenskräcken, jag hade bara svimmat, men jag jobbar på den :P hehe Nu så ska jag sätta mig framför TV och bara slappa tills mami kommer hem


Caio!



bilder på lite av dagens fynd
437507-86437507-85437507-84

Äntligen hemma

Nu e jag hemma efter stan :) vart as kul, snadra gick inte på modeshowen men man kan titta ändå, glömde ta bilder kom på det efteråt men jag tog ett par bilder på dom nya klädern, nu måste jag äta jag är utsvulten :)

Ciao!

God natt

God natt allihopa, måste gå och nana nu, ska upp tidigt imorgon om jag ska hinna med dusch och buss imorgon.
God natt och sov gott!

morgondagens planer

kl 11.45 - ta bussen till stan.
kl 12.10 - bussen anländer
Springa till Sandra fashionshow (tycker det låter mke finare)
sen ska jag och sandra shoppa :D
14.45 - ta bussen hem

Läängtar!

imorgon shoppin/fashionshow!

guud, idag har bloggen vart igång håårt, jag har jaf haft as många unika besökare :P Oj oj ojj... visste inte att jag hade det i mig :P kanske blir nästa stora... nä.. tror inte det vah;P Haha jag kan bara drömma. men imorgon ska jag in till stan ska bli kul ska shoppa en MASSA skiter om jag shoppar själv, som jag hatar. okej. det är mycket roligare om man har en kompis som säger vad som tycker om vad man ska köpa, eller hur, ingen vill ju shoppa själv! eller e det bara jag?

Ny profilbild

Såå what do u yall think? om min profilbild? e den nåe snygg? jag tycker den är lite läskig!! Buuuoo!
Haha
437507-81

Hoppas det går bra för dig B.

Idag käste jag blondinbellas blogg, jag har vetat om henne men jag har inte läst hennes blogg nått typ, men när jag läste hennes blogg så märkte jag att hon är precis som alla andra, bara att hon har typ några miljoner besökare om dagen, och dyp 50% av alla dom som läser hennes blogg är så avensjuka på henne! shitt, hon skriver om sitt liv och dom skriver till henne att hon är bimbo, osv.. Hon skriver om sitt liv, bara att hon har lyckats med att JOBBA sig upp på bloggtoppen. jag tycker att det är superkul att läsa om ungdomar som har lyckats! jag skulle gärna vilja bli lika framgångsrik som hon är i hennes ålder, det är några månader dit, haha men jag kanske lyckas vem vet? (jag tror inte det) men hahah! Fattar ni hur mke hon tjänar per år? 5 fucking milj!! GO BLONDIE! jag önskar dig lycka till och jag hoppas att allt går bra för dig och att alla avensjuka jävlar, kan växa upp och bara vara glada för andras lycka, istället för att gräva er ner i eran egen avensjuka!

Dagens Låt


Mariah Carey - Touch My Body

Gratis Bio

Jag blev medlem på den här sidag igår och den verkar super bra, man får gratis biljetter! biobiljetter asså, man blir medlem och så känar man ihop poäng, skit enkelt, tycker det verkar vara ganska bra för det är inte ofta man går ppå bio, och oftas beror det på för att det är för dyrt! suger eller hur? jag ville bara säga det till alla filmälskare att om ni inte vill betala för era biobiljetter så kan ni ju bli medlem :) tryck bara på bilden under så kommer du direkt till hemsidan vettja :)
GratisBio.se

Personbevis

jag ska inte påminna mamma någon, hon ska fn komma ihås själv, vi ska ha lämnat in mitt personbevis till legg, mamma har pushat fram det i dagar snart i veckor, vi skulle göra det idag men, njaaaaa, jag vet inte kanske kommer hon sen och ba, jooo, eeh skulle vi lämna in ditt personbevis igår?? man ba: JAAAA!! Herregud, hon är fan lika trögtängt som björn gustafsson! Snälla Mamma!!

Hakuna Matata!

Linda med såklart

Jag gav min vän linda en ny header med när hon av misstag råkade radera sin gamla :S CP linda, haha
437507-73

Lääängtar!


Header

Nu har jag äntligen blivit klart med att designa Jacks Header, såå vad tycker ni, är den snygg då?
437507-72

Modevisning på G

Snackade just med sandra, hon praktiserar juh på JC, i innestan, och dom på JC vill att hon ska vara modell på en modevisning! Hah det kan man ju inte missa, efter det så ska vi shoppa :) yey, imorgon blir det, läängtar, var berädd på en massa snygga bilder från JC fashionshow!

Aj aj aj..

Idag skulle jag ju ta bussen till stan men jag försov mig :P Råkade lixom stänga av alarmet i sömnen, vaknade typ vid 11, sånt händer juh, men jag hoppas om jag har tid imorgon kanske jag kan åka in till stan då kanske jag inte behöver skynda mig så mke, vill verkligen uppdatera min garderob lite... det är dax! idag har jag uppdaterat min önskelista till min Mormor, :) hehe en digetalkamera från henne hoppas jag att jag får. ska bli så kul att fylla 17. bättre än 16 iallafall, eller? haha. Jaja Nu ska jag gå och äta lite frulle, magen kurrar som aldirg förr!! SHITT


Peace!

Brottom Brottom

Imorgon har jag super brottom, jag ska hitta att shoppa på  40 minuter!! :O jag ska ta busser halv 10 så jag kommer vara inne halv 11 i stan, och sen så måste jag handla en par shorts, skor, skarf, 2 par öronhängen och nått mer men jag minns inte.. sen så måste jag skynda mit till bussen som går 10 äver 12, shitt hut ska jag jinna allt, jag tror typ att jag kommer at få springa till busstationen!! GUD JA. men måsta man så måste man. och jag MÅSTE!


Peace


lite roligt skvaller

Hon körde rattfull och greps med droger i sin bil men Mischa Barton kan nu slippa fängelse helt.
    I februari åtalades hon för brotten men enligt nya rapporter kan Mischa slippa behöva tillbringa en enda minut i fängelse.
    På torsdag går hon upp i rätten igen och enligt källor har hon ingått ett avtal för att komma undan fängelsestraff.
Istället kommer hon förmodligen att dömas till böter, tre års oövervakad villkorlig dom och tre månaders samhällstjänst.



Goooooodis

Mmmm guud vad jag är sugen på godis, igentligen får jag inte äta men det skiter jag i jag bara måste ha, jag kan tänka mig lite toffifee, läsk och chips. Mmm mm MMM! Haha!

Beställa

Har snackat med mamma och vi har bestämt att vi ska beställa skortan istället, det var ändå bäst så för jag behöver ett par nya shorts istället :P Hehe Ska bli köönt längtar tills imorgon :)

PussochHej


Mina Kläder

Jag har gjort en egen hemsida där jag designar mina egna kläder! jag tycker dom äs skit snygga, och ni kan köpa dom på min hemsida :) det e ju super bra.

Klicka här så kan ni gåvidare till min hemsida.
Den kommer oxå att vara länkad på min sida.

437507-69
En liten bild på min hemsida!


Pusspuss


Shoppinglista

goood morgon, hade alla en trevlig valborg? jag kan säga att det hade jag iallafall ;) hehe jag har kollat igenom lite vad jag kanske ska köpa imorgon  :) eat ur eyes out!
Textile shoe

Skorta H&M - 199 :-
Tygskorna dinsko - 199 :-