Förra årets bästa ciiiiiitat by Leila och Diana

Jag och Diana kacklar om
vad som ska hända under
Jullovet.



Leila - Jag snackade med min moster igår kväll.
Diana - Okej.
Leila - Aaa, jag berättade om att jag hade slingrat håret.
Diana - Vad sa hon då?
Leila - Att hon trodde att jag såg ut som nån blondie-brat.
Diana - Okej.
Leila - Men i alla fall, jag sa då att jag längtar tills hon kommer ner så hon kan få se mitt hår, och hon ba: Joo då ska du få se mitt med, och jag ba: Har du oxå gjort nåe med det? Hon ba: Nej, då ska ändå få stirra på det!
Diana -  Haha! Okej.
Leila - Du vet, min moster Is thaa bom.
Diana & Leila - Hahahah!!

Listan

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? ja
2. Är du lycklig? Ja
3. Är du uttråkad? Inte just nu
4. Är du ledsen? Inte just nu
5. Är du italienare? Nej
6. Är du cool? Behöver du änns fråga? Nej
7. Är du från irland? Nope
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Gud NEJ


ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Tror det
2. Har du någon gång blivit sårad? Ja
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Ja
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? På fyllan iså fall
6. Har du haft en hemlig beundrare? Jag vet inte
7. Är du kär? Ja
8. Vill du gifta dej när du blir stor? Vänta och se.

10 TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar? Inget av de.
2. Hår eller ögon? Båda
3. Katter eller hundar? Hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? 50/50
6. Coca-Cola eller Pepsi? Zingo
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Båda
8. Pengar eller lycka? Pass
9. Dag eller natt? Natt
10. Msn eller mobil? Mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Behöver inte smita hemifrån
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja
4. Hoppat Bungee Jump? Nej
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja, en liten vit lögn..
6. Ätit en hel tårta? Nej.
7. Gjort bort dig offentligt? Gud ja.
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? Never
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja
10. Velat försvinna? Vet inte

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde: Mamma
2. Telefonsamtalet du fick: Marcus
3. Personen du var med: Hemma
4. Roligaste grejen som hänt: Samtalet med Kusin-vitamin
5. Personen du smsade: Marcus
7. Du skrev till på myspace: är aldrig inne på den.
8. Du kommenterade: Inget
9. Du tillbringade natten med: Sibben
10. Du kramade: Mamma

What do u think?

Är hemma hos en kompis nu, vi och några till ska snart dra iväg på partaj, läääängtar. men vad tycker ni om min nya snygga header och bakgrund på bloggen? Snygg vah? I did i by my self! Men i alla fall, idag har jag städat mitt rum, hittade en massa saker som jag har letat efter, jag har verkligen för mke kläder, allt bara ligger och skräpar på golvet och gör ingen nytta! Jag har en jätte stor garderob, men får väl ta och skaffa en till. Jag satt och tänkte idag hur fort som här två månaderna har gått, det är lixom Mars imorgon! Hallå, va det inte nyår igår?! (känns det som) man har verkligen haft kul om det har gått så fort, fortsätter jag med det roliga kanske det kommer att kännas som att det är sommarlov imorgon, och jag kan dra ner till GBG! :D Guud jag bara längtar tills det händer.

Peace

Sebelius

Idag fyller min bebis 8 år!! Grattis <3

Tisdag

Idag så ringde Petra mig om att folk säger att jag har skrivit en blogg om henne här, och det har jag inte, jag blir så sur när folk säger sånt! Vadå?! är jag och petra världens ämne lr? Sluta prata om oss! Jag och petra var vänner i flera år, hon gjorde en grej, jag gjorde en grej, men vi ångrar det båda, och vi har bestämt att vi ska bara ska glömma allt, nej vi är inte vänner men vi hatar inte varandra, alla gör misstag, och alla ångrar dom, jag ångrar mina och jag är jävligt säker att hon ångrar sina. Jag skulle uppskatta om folk inte snackade om oss, jag har fått massa frågor som inte änns handlar om mig och petra. Petra är en trevlig tjej. Men hon är inte min Bästa vän längre, jag ångara vad jag har gjort, och jag önskar att vi kan bli Vänner en vacker dag, men inte mer för när jag och petra är bästa vänner är det antigen katastof lr skit skoj, men vi har lämnat det. Jag ber er alla, lämna detta som vi har gjort och bara gå vidare och luta snacka om saker som ni inte har med att göra.   Peace  V


Årets Bakfylla

Morgonen efter insparken:
Li- Hämta en öl åt mig!
El- Hämta en sj!
Li- Hämta den bara du e fan närmast!
Le- Du kan väl fråga lite snällare!
Li- Va fan ska jag fråga om hon KAN Hämte en öl! Alla kan ju fan hämta en öl, hon ska bara hämta den! THATS IT!

Årets telefonsamtal

Leila pratar med Sandra "Via telefon"
L- Jag är färdig nu, vart ska vi mötas?
S- Jag vet inte..
L- Vi kan mötas vid Glasögonhuset.
S- (AS GARV)
L- Vad är det som är så kul?
S- Mera as garv.
L- Hallå?!
S- Det heter inte glasögonhuset, heter SYNSAM!! Pucko!



Skvaller

Haha, Paris och hennes 17 hundar blir polisanmälda! Hon blir anmäld för att hon har 17 st, för där hon bor får man bara ha tre.
paris hilton chihuahua


Var bara tvungen att ta in Agulera med sin nyfödde son Max.
Christina Aguilera baby Max

Gooood morgon :)

Skiiit fint väder ute idag ! Ska nog ta en liten promenad med vovven min :P Han fyller år snart, ska köpa en tårta till han, min lilla bebis ska bli 8! Han är så fiiiiin, som en liten nalle ♥ Sebelius. Diana fyller år idag :D GRATTIS DIANA!!!!!  Ja må hon leva! och så vidare ! Iallafall många fyller år nu, måste vänta tills jag fyller år, 30 maj, GLÖM INTE!! 30 Maj!♥

Fimpa röken

No more!
Har inte rökt en enda cigg sen den 14  feb!

Header

idag så såg linda min header som jag hade gjort, hon gillade den så hon bad mig fixa en åt henne :) Hehe checka in :)


http://linda91.blogg.se

Adriana

Saknar och älskar dig Adri!
Best friends for life

Idag :)

Okej, min första egna design? Vad tycks för att vara första gången?? Snygg vah? Jag tycker den är fett snygg för att jag ska ha gjort den, men jag kommer få en bättre av en kompis som ska göra en, hon e skit bra på dom, då sävlar ska ni få se en snygg header :) ha fårr värsta feber och har mått illa hela dagen :( Skit kass, vill lixom ut genom dörrarna snart, vill inte vara hemma hela lovet, då kommer jag att få panik :/  Snackade med en kompis från gbg idag, jag måste fan åka ner snart, var sist nere i höstas, shitt asså.. Missar juh as mke genom att vara på andra sidan landet. x)



God morgon :)

Idag är jag hemma igen :/ Ganska tråkigt men jag håller på att bli frisk så jag kommer komma upp till klädaffären imorrn :)
Har precis ätit frukost och tittat lite på TV en stund, det r typ det bästa med hela morgonen att bara ta det lugnt och få tid med lite "Me-time" Hehe.
Typ alla är sjuka här hemma hos mig, mamma är typ frisk hon med men Joy har bara börjat blivit sjuk x) Mohaha, vem är det som är sjuk nu och får sitta hemma och inte göra något??
Guud vad sjöönt med lova nästa vecka, det har jag lixom helt glömt bort! Bara väntar.
Imorgon tror jag att jag ska lämna in mina Gucci på lagning, genom att dom andra gick sönder förra veckan :'( dom var mina favoriter.
Jaja, ska upp och städa mitt rum och se om jag hittar några fynd (I)

Peace!

Not by me,

"Man söker hela tiden bekräftelse", "Det handlar om att få killarnas uppmärksamhet" och "Det är verkligen kränkande för en tjej att gå på fest i bara hotpants" förkunnar de. man ska ta tillfället i akt och förklara vad jag tycker är kränkande. Jag tycker att det är kränkande att ni sätter er till doms över tjejer som vill uttrycka sin sexualitet och vill skita i trista regler för hur en ska se ut. Jag tycker att det är kränkande att ni tycker att det är viktigare att göra det som förväntas av en istället för att ha lite jävla kul. Jag tycker att det är kränkande att vissa klädstilar anses vara finare än andra. Jag tycker att det är kränkande att det förutsätts att en tjej i utmanade kläder bara vill ha uppmärksamhet av killar. Jag tycker att det är kränkande att det förutsätts att alla tjejer gillar killar. Jag tycker att det är kränkande att det anses vara dåligt att visa att en är en sexuell och självständig varelse. Jag tycker att det är kränkande att jag inte kan ta på mig en kort kjol och säga att jag är kåt utan att det genast måste bli ett statement mot trista, frihetsberövande, normälskare som ni, istället för att vara något jag gör för att jag helt enkelt känner för det. Jag tycker att det är kränkande att tjejer som klär sig utmanande alltid får skulden för vad andra gör med dem.

Jag kränker fan mig själv genom att kommentera det här dravlet. Så istället för att göra det tänker jag dra på mig ett par för små string, titta på porr och runka lite. Alla som har problem med det kan köra upp huvudet i arslet och dö.

fredags-sjuk

Fett dålig fredag, jag är hemma och är sjuk, min mamma smittade mig, så vi får väll vara sjuka tillsammans :) Men så blir det inte, hon har gått och lagt sig, så jag får vara sjuk ensam :( Min egen mamma dissa mig asså :S Och sen så tittar jag ut genom fönstret, DÅ SNÖAR DET! Jag kan inte änns se gräset, det betyder att det e fittig djup snö, det är det ända posetiva med att vara sjuk, så att man kan vara hemma en kväll som denna, så SLIPPER man gå hem i snöstormen, med en klänning och högklackat :) Haha, får se om jag mår bättre imorgon, tror att jag ska till stan och titta på kläder, I need it big time ;)


Stop smoking

Okej, det har gått två dagar senast jag rökte och det är hur bra som hellst, gud så fort jag blir helt rökfri så ska jag aldrig röka igen, slösar fett med pengar, Ooouuff jao!!
Grattis mig!!


Du är äcklig.

Du kan inte fatta hur sårad jag är av dig, att du kunde göra nått sånt?!
Jag berättade något som bara du och jag visste! Och du berättade, du var min bästa v'n, men jag vill inte veta av dig, jag vill bara glömma dig., våran vänskap är fårn och med slut.
Jag hoppas att du läser detta, för det är riktat mot dig och mot alla andra som läser detta och kan se vilken person du är